Kniha Anděl strážný: Je v prodeji na alueshop.webnode.cz ZDE!
Sledujte Zápisníček, kde vycházejí aktuální zprávičky. Nejnovější příspěvek: 17.11.

I. / Recenze čtenářů knihy Svět za oponou

28. listopadu 2011 v 1:54 | Alue K. Loskotová, alias Aluška |  SVĚT ZA OPONOU: Nahlédněte do říše zázraků
29. e-mail: 12.10.2013
Dobrý večer, knížku Svět za oponu jsem přečetl jedním dechem! Nedokážu ji s žádnou jinou porovnat, je úplně jiná než ostatní, nestalo se mi, že bych nějakou přečetl tak rychle. Je nabitá energií a obsahově zcela výjimečná, od začátku jsem byl zvědavý jak to celé dopadne. Krásné, klobouk dolů! No a na základě toho bych chtěl objednat co nejdříve to půjde i Svítání, výtisk č.7, nebo až pak 77.
Hezký zbytek večera, Radek

28. e-mail: 14.9.2013
Alue,
děkuji Ti z celého srdce za krásnou knihu Svět za oponou. Zhltla jsem ji za dva dny, ....jak hladový pes.
Je v ní všechno: poučení o vesmírných zákonech, láska k přírodě a neviditelným světům popsaná fantastickým způsobem, příběh přátelství i lásky, ...vyjádření čistých citů, neschází zasazení do všedního života a snaha o únik ze stereotypů, a to napětí a gradace v druhé polovině knihy mi nedovolily, abych příběh nečetla dál a dál ...
Tuto knihu bych zařadila do hodin čtení a literatury na ZŠ....... !!!! Aby si dětské dušičky rozpomenuly, co bylo předtím, než přišly na svět ...a jak nezapomenout na vesmírné zákony a hlavně se jimi řídit ...

Alue, Tvé www stránky jsou mé oblíbené a MOC TI DĚKUJI ZA VŠE, CO DĚLÁŠ..!!!
HODNĚ ŠTĚSTÍ A LÁSKY ..... Eva D.

27. e-mail: 21.8.2013
Milá Alue,
práve oddychujem pri mori a čítam Tvoju knižku a musím povedať, že som nič krajšie ešte nečítala.
Naozaj je úžasná, beriem si z nej veľa poznatkov.
Zo srdca Ti ďakujem, s láskou a svetlom. T.

26. e-mail: 13.8.2013
Milá Alue,
chtěla bych ti poděkovat za skutečně krásnou knihu. Jsem máma od rodiny a stojím nohama pevně na zemi, nicméně tvoje kniha ke mě přišla sama a asi to tak mělo být. Posunula mě totiž o dost dál. Vždy jsem měla dobrou intuici, kterou se mi vždy vyplatilo poslechnout, ale co se děje nyní, to jsem nikdy nezažila. Jsem tak nějak vnímavější a citlivější na vnější podněty. Některé věci mi do sebe začali krásně zapadat a uvědomuji si i to co jsem dříve přehlížela. Velmi jsem se pozastavila nad lidskou energií, tak jak jí popisuješ a uvědomila jsem si, že jsem za svůj život dokázala změnit svou energii v lepší a pozitivnější. Zároveň mi došlo (což bylo vemi zajímavé zjištění), že popisované zákony vesmíru se naprosto schodují se 7 návyky, které jsou popsané v knize Covyho 7 návyků skutečně šťastných lidí. Je to napsáno jinak, než ve tvé knize, ale výsledek je stejný. Každý z vás dvou autorů popisuje svět jinak a přeci naprosto stejně. Báječná skutečnost. Jen škoda, že to tolik lidí nevidí a nechce vidět.
Opravdu moc děkuji za krásné počtení a budu se těšit na další.
Shlédla jsem několik filmů z tvého doporučení, jsou super. Pokud mohu, pak bych doporučila film Na křídlech vážky, úžasné!
Přeji ti krásný den.
Zuzka

25. e-mail: 25.7.2013
Zdravím Tě Alue,
Úterý jsem strávila krásný den v Olomouckém parku na dece a přečetla celou Tvou knížku. Četllo se to samo a nejspíš se to líbilo nejen mě, jelikož to kolem mě pulzovalo energií, až jsem sotva viděla na stránky:-) Chtěla bych Ti poděkovat, je tam spousta moudra a povznášejích ucelených názorů, které beru z velké části za své. Časem si ji určitě přečtu znovu a pak jí věnuji někomu, koho potěší tak, jako mě.
Hodně inspirace pro další tvorbu, Amálka

24. e-mail: 17.2.2013
Ahoj Aluško,
děkuji mnohokrát za milé věnování v knize, moc mě potěšilo :)
Mám ji už celou přelouskanou, četla se krásně, s nádechem obrovské fantazie pro člověka jako já, věřícího, nicméně obávajícího se, s obrovským respektem k životu "za oponou". Je v ní spousta pravdy a tajemna, ale to Vy sama víte. S nadšením se chystám vrhnout na ni znovu a pak se chystá putovat ke kamarádce, která si se svým životem moc neví rady, neb podle mého, z Vaší knihy si každý vezme to, co se jej přímo dotýká. No prostě je bájo a už se těším na tu další...
Doufám, že jednou taky překonám ten respekt a obavu, protože Vaše podání temných bytostí v knize mi tedy moc na hrdinství nepřidalo, přiznávám :D.... a nahlédnu taky do tajemství Vesmíru. Prozatím si povídám s andílky, cítívám obrovský příval energie, až zatemnění před očima a v tu chvíli většinou ucuknu :( Bojím se, ani nevím čeho.
Přeji spoustu našených nejen čtenářů a přeji Vám jen to nejlepší :)
Denisa

23. e-mail: 17.9. 2012
Ahoj Alue
Dnes jsem dočetl tvoji knihu. Mé oči v slzách a moje srdce rozjitřený. Jsem velká cíťa poslední roky. Vždy když něco brnká na opravdovost, na podstatu, na duchovní a duševní sílu, tak se mi to samo valí slzavě ven. A tvoji knihu jsem zavíral v slzách a s takovým tím pohledem skrze stránky, kdy člověk přemýšlí " a jak to bylo dál "
Na mnoha místech knihy mě udivovalo to, jak mladý člověk ve věku sotva pár let, jak může mít tak velký sociální pozorovák skloubený s mnoha životními zkušenostmi mnohem starších lidí. Chci říct, že na hodně místech jsem si říkal, jak to ona může ve svém věku tak dobře vědět? A zajímá mě to stále. Nejsi ty náhodou stará tak kolem 46 let a nám vzdáleným se ukazuješ v nějaké latexové masce? J
Doufám, že tě někde potkám.
Děkuji ti za tvoji knihu, děkuji ti za hezké a procítěné čtení, děkuji ti za tvůj čas a tvoji pozornost.
PŘEJI RADOST
Jirka

22. e-mail: 26.8.2012
Dobrý den, Aluško vaši knihu jsem přečetla za dva dny jedním dechem. Byla moc krásná, dokonce ač mně je 45 roků, ve dvou místech mně kápla i slza, prostě nádherné. Moc se vám to povedlo, a už se těším na Vaše další knihu. Blahopřeji !!! S pozdravem a úctou Vaše čtenářka a obdivovatelka Jana G.

21. e-mail: 18.8. 2012
Přeji krásný den, jsem v půlce knihy a musím smeknout.
Je to nádherné čtení. Atˇse Vám daří takhle i nadále.

20. e-mail: 19.8. 2012
Drahá Alue,
Je mi 45 let a na internetu moc nesedím. Nevím jakým řízením osudu či nějakou jinou silou jsem se k počítači posadil a brouzdal jsem po internetu. Ačkoliv jsem poměrně zapálený rybář i tak jsem nakonec nakonec přistál na Vašich stránkách, které mě velmi zaujaly. Strávil jsem na nich několik dní, jasně že ne vkuse.
Potom jsem se osmělil a požádal Vás o zaslání Vaší knihy "Svět za oponou" s prosbou o Vámi napsané věnování. Moc děkuji za zaslání knihy i s věnováním.
Knihu jsem četl na etapy a musím říct, že je úžasná. Myslím že by byla škoda ji přečíst najednou. Není to beletrie ani fantazi, je to kniha na zamyšlení. Při čtení člověk zjistí, že povětšinou Vámi popsaných informací, vjemů (nevím jak to správně napsat) už nějakým způsobem setkal a zná je. První polovina knihy je prostě úžasná a kdo chce tak z ní načerpámnoho moudra a Vámi vyjevených, pro mnohé ztracených, vesmírných zákonů. No a ta druhá polovina na to krásně navazuje. Takže čtení Vaší knihy krásně navazuje. Takže čtení Vaší knihy je nádherný zážitek který bych přál zažít co nejvíce lidem.
Víte nejsem žádný velký pisatel a tak bych Vám chtěl ještě jednou poděkovat za mocný zážitek který jsem měl při čtení Vaší knihy a za krásné věnování.
Přeji Vám do budoucna mnoho zdaru a síly neb si myslím že ji budete mnoho potřebovat.
S díky a úctou Pueblo

19. e-mail: 25.7. 2012
Ahoj Alue,
Tvou knihu jsem přečetl během necelých dvou dnů - nemohl jsem se totiž od ní odtrhnout :-) Takže jsem moc rád, že jsem narazil na Tvůj web (hledal jsem něco o T. M.), který momentálně prozkoumávám, potažmo knížku. Jsem hledající, kterého nenaplňuje systém - podobně jako hlavní postava v tvém díle (tedy zřejmě jako Ty v minulosti). Nedávno jsem četl knihu, která otevírá obzory čtenáře podobně jako ta Tvoje - Pravda mezi nebem a zemí od Romana Zemana. Oboje patří k tomu nejlepšímu, k čemu jsem se za poslední léta dostal (a oboje jsou si velmi blízké ! ). Ale zpět k Světu za oponou - mám jen slova uznání. Nějak vnitřně cítím, že podstatné věci v knize jsou skutečnou pravdou.
Díky Tobě Alue máme spolu se ženou spoustu nových inspirací. Knihu i web můžu všem vřele doporučit !
Alue, jsme rádi, že jsi :-)
Vojta

18. e-mail: 31.5. 2012
Dobry den Alue,
zacala jsem cist vasi knihu a jsem nadsena! Nektere neuveritelne situace, ktere proziva hlavni postava (predpokladam, ze jste to Vy) jsem zazila "in natura". Kniha je pro mne velkou satisfakci, ze jsem se nezblaznila, jen mam trochu odlisne prozivani oproti vetsine lidi. Ale rozhodne nejsem sama, kdo by mohl vypravet neuveritelne - uzasne i desive pribehy, ktere se zdaji iracionalni. Kniha mi pomohla urovnat nektere myslenky a nazory. Moc vam drzim palce a drzte se. Obdivuji vasi odvahu. Vice takovych lidi, a bude na svete mnohem lepe...

17. e-mail: 30.5.2012
Seslo se par veci, kvuli kterym jsem ti chtel napsat :) Hlavne jsem te chtel pochvalit jako autorku dobre knizky :) Tak pred 14 dny jsem ji docetl a musim rict ze se ti krasne povedlo skloubit vsechny dulezite aspekty, ktere ma takova vicevrstva knizka mit, aby se libila jak uplne nezasvecenemu (haha, divne slovo ze), tak i nekomu kdo by uz vsechno znal. Psani, to je zkratka tvoje- hezky se cetla a bavila me, plus mam kamaradku, ktera taky jednu pise (uz dokoncuje), takze vim co to da za praci stvorit neco tak celistveho a zaslouzis si obrovskou pochvalu a virtualni poplacani po rameni, mozna i potreseni rukou a pusu na tvar :))

16. e-mail: 26.4. 2012
Drahá Aluško s vděkem a slzami v očích jsem dočetla Tvou úžasnou knihu. Svět za oponou Tvýma očima je mi velice blízký, ale jediné čemu nerozumím, jsou útoky temných bytostí na lidi, kteří se snaží jiným pomáhat. Pokud by jsi našla chvilku a pár slovy mi to vysvětlila, byla bych Ti nekonečně vděčná. Dnes jsem vyprávěla o Tvé knize známým a hned se našly dvě, které projevily zájem jak o Tvou knihu, tak o Tvé stránky. Věřím, že Ti přivedu zájemců ještě více a Tvé Světýlko rozsvítím ve více srdcích. Mám Tě ráda, pohlazení s láskou Zdeňka

15. e-mail: 16.4. 2012
Milá Alue,
tak jsem právě dočetl Vaši knihu a nedá mi to, abych také nenapsal své dojmy... Úplně jsem se nechal vtáhnout do děje a kniha ve mně zanechala hluboký prožitek. Přečetl jsem už hodně knih s duchovní tématikou, ale jen málo jich ve mně zanechalo takový dojem. Je to nádherný příběh, který napsal sám život a i ukázka toho, že když se člověk rozhodne sloužit Světlu a jde si pevně za svým cílem, není s tím spojené jen světlé a lehké prožívání. Sám jsem toho v životě hodně prožil, i když jemné děje a bytosti nevidím, přece mnohé z toho odmalička cítím a teprve v posledních letech si to postupně dávám do těch správných souvislostí. Také někde v hloubi duše cítím, že mám svůj úkol, jen je to vše ještě pořád zahalené jakoby někde daleko v mlze. Ale jistě se každý vše dozví v pravý čas, jen být stále bdělým a pozorně si všímat všech znamení a jemných vjemů. Moc rád jsem Vás poznal i osobně při předání knihy a jsem vděčný za to, že jsem si ji směl přečíst. Je to další střípek do skládanky cenných prožitků a chápání hlubších souvislostí v životě. Mnohé jsem si znovu ujasnil a umožnilo mi to na některé věci nahlédnout z jiného úhlu pohledu s jakým jsem se ještě nesetkal. Ani se mi nechce vracet zase zpátky do té všední každodenní "reality". Ale naštěstí se mi daří čas od času prožít záblesk nebo i chvíli vnímání a prožívání něčeho vyššího. Pevně věřím, že se mi také jednou podaří vyplést se ze všech zmatků dnešní doby a najít jasnou cestu ven. Tato kniha mě v tomto odhodlání jen posílila. :)
Přeji hodně sil v prožívání dalších kapitol života a za všech okolností pevnou víru v to, že Světlo a Láska vždy zvítězí. :)
Tomáš

14. e-mail: 20.2.2012
Dobré ráno Alue,
v pátek 19.2. jsem si v Brně vyzvedla Vaši knihu "Svět za oponou". Nemohla jsem se dočkat, až ji otevřu a začnu číst.... :) ..byla jsem zvědavá co vlastně za tou oponou je.
Přišla jsem domů posadila se do křesla a začala číst ... vlastně mě to díky poutavému vyprávění vtáhlo do děje a já měla moc pěkný pocit radosti po celém těle.
Nejsem ještě u konce knihy, ale musím Vám říct, že se Vám kniha hodně povedla.Je překrásně napsaná a myslím, že máte obrovské štěstí, že jste mohla něco tak krásného zažít.
Přeji Vám hodně úspěchů, radosti a nám všem přeji, aby jste svoje poslání šířila dál.
Děkuji Renata

13. e-mail: 13.2.2012
Ahoj Aluško,
chci Ti poděkovat za Tvoje úžasné stránky.
Jsou velmi vkusné, přehledné a konečně i pro mne srozumitelné !
Tvoji knížku jsem přečetla jedním dechem a byla jsem z ní nadšena.
Těším se, až přijde čas a Ty napíšeš další.

12. e-mail: 10.2.2012
Nejvzácnější Alue,
moc a moc děkuji že se mi dostala do rukou Vaše kniha. Kupodivu většinu informací v ní obsažených od někud znám,ale při jejím čtení mi "docvakly" další souvislosti.
Ještě teď mi jde hlava kolem....
Děkuji Vám i Vašemu vedení za stvoření něčeho tolik poučného.
Ivana

11. e-mail: 20.1.2012
Drahá Aluško,
chtěl bych Ti moc poděkovat za Tvoji krásnou knížku, kterou jsem včera dočetl se zatajeným dechem Kniha je opravdu nádherná, během prvních pár stránek se u mě objevily slzy nadšení, ale i úsměv. Jsi báječná a ještě jednou Ti moc děkuji za tuto knihu. Myslím, že už jsem v životě přečetl celkem dost duchovních knížek, ale ta Tvoje se s nimi nedá vůbec srovnávat Držím Ti palce pokračuj v nádherné cestě za poznáním Mám rád i Tvoje stránky, takže jsem se rozhodl Ti pravidelně přispívat na jejich provoz Nemohu sice dát mnoho, ale každopádně bych Ti alespoň každý měsíc posílal aspoň to co bude v mých silách..
Ještě jednou Ti moc děkuji za Tvoji knihu, už se těším až na jaře vyrazím do přírody a snad se mi také podaří naladit na vyšší frekvenci a tyto bytosti potkat...
S úctou a poděkováním.
David T.

10. e-mail: 16.1.2012
Ahoj Alue.
Koupil jsem si a přečetl tvoji knihu. Je prostě skvělá. Nadchlo mě, jak jsi do poutavého příběhu zakomponovala vysvětlení různých skutečností. Kniha byla velmi "čtivá". Rád se k ní budu vracet. Pomohla mi uspořádat mé vlastní střípky znalostí a zkušeností.
Také často (téměř denně navštěvuji tvůj web. Je pro mě užitečnou studnicí poznatků a postřehů. Těším se na tvé další články, filmy a snad i knihy.
Díky. Michal

9. e-mail: 13.1.2012
Ahoj Alue, před nedávnem jsem dočetla Tvou knihu a nedá mi to napsat, jaké zajímavosti Tvou knihu provází....Kniha byla v prodeji v listopadu, to mám narozeniny, takže jsem si ji přála jako dárek a také ji dostala. Knihu jsem četla jedním dechem, moc mne zaujala a líbila se mi. Příběh Lenky mnohdy vyloudil na mé tváři úsměv, zamyšlení, ale také slzičky. A když Lenka zachránila dívku Elišku a pak také chlapce Patrika, nestačily mi kapesníčky. Ale co je zajímavé je to, že mám dvě děti dceru Elišku a syna Patrika....No vím, že náhody neexistují a proto Ti chci poděkovat za úžasný zážitek ze čtení Tvé knihy. Moc se do budoucna těším na Tvé další případné knihy a jejich poselství. Děkuji Ti a přeji vše krásné a kouzelné. Tvá obdivovatelka Martina.

Recenze na blogu meka.blog.cz
Micha napsala na knihu Svět za oponou stručnou recenzi, kterou můžete číst zde: ,,Alue K. Loskotová - Svět za oponou"

8. e-mail: 11.1.2012
Ahojky Aluško,
ani nevím, jak začít. Ale chtěla jsem Ti říct, že Tvoje knížka mě úplně pohltila, měla jsem ji hned přečtenou. Úplně jsem si představovala a prožívala všechno s hrdinkou. Ve mně ta knížka zanechala hodně a určitě si ji ráda zase přečtu. Myslím, že je zbytečné psát recenze, koho ta knížka láká, měl by si ji přečíst. Doufám, že brzy budu číst další Tvé dílo.

Diskuze e-shopu
Z doby, kdy byla kniha v prodeji na shop.osud.cz, přistály i pěkné komentáře v diskuzi ke zboží:


7. e-mail: 9.12.2011
Alue, zdraví tě Lhastor,jsem v polovině tvé knihy. Je velmi dobře čtivá, kapitoly jsou krátké, čímž i více přehledné, obsah je výstižný, ne však náročný, což je dobře, protože v jednoduchosti spočívá síla! A navíc každý je na svém vývojovém stupínku jinde, proto je tohle přijatelné a pochopitelné pro všechny, výborně! :)
Neříkám, že se ztotožňuji úplně se vším, ale celý příběh zažívám a vizualizuji si jej, je pro mne záživný a velmi plynulý, navíc tam padly velmi důležité věci ohledně vesmírných zákonů... nebudu to protahovat, přeji ti jen vše nejlepší a nechť ze sebe ostatním stále předáváš jenom to nejkrásnější.. s úctou Lhastor♥♥♥

6. e-mail: 1.12. 2011
Ahoj Aluško
Tož jsem dočetl knížku; a musím říct že ještě překonala má očekávání. :)
Zvláště bych vyzdvihl krásně udělané popisy, které mi přirozeně vytvářely velice barvité představy, aniž bych se musel snažit si je sám vytvářet. :)
Dále myslím, že jsem nikde neviděl tak pěkně a výstižně podané vesmírné zákony; navíc zasazené do děje takovým způsobem; že díky té přítomnosti děje, je čtenář myslím daleko více soustředěný, a mnohem lépe je pochopí, než pokud by se jednalo jen o text o vesmírných zákonech, bez dějové složky.
I seřazení u tohoto výkladu se mi zdá velmi vhodné. A myslím, že i člověk který před tím o těchto věcech mnoho nevěděl, tak může téměř vše na poprvé pochopit právě díky takto navazujícímu výkladu, počínají Kauzalitou, a tak dále; stejně jak to pochopila Lenka v příběhu. :)
Dramatické prvky v druhé části knížky zase ukazují jaká je realita zdejšího světa, a díky nim to není žádný naivní příběh. Každopádně díky tomu, že před tím čtenář pozná krásy úplného světa a dlouhou dobu prochází čistě poeticky laděným příběhem, tak to skoro nepůsobí depresivním dojmem, a myslím že i ta druhá-dějová část má velký význam naučný, který čtenář může dekódovat právě díky zákonitostem, které pochopí během první části příběhu. :)

Takže jsem z ní, prostě a jednoduše, opravdu hodně nadšený. :) A myslím, že jsem ani nikdy nečetl lepší knížku - rozhodně pokud to posuzuji podle toho, jak je mi blízká její rezonance.... :) :)

5. e-mail: 1.12.2011
Ahoj Aluško
chtěl jsem ti poděkovat za krásnou knihu kterou jsi napsala.
Koupil jsem si jí na sobotní přednášce TM.
Je to jedna z mála knih kterou jsem přečetl skoro najednou od začátku do konce,
je mi jasné že ji budu číst ještě několikrát a budu se k ní i vracet pro některé věci které jsou tam uvedené.
Děkuji Ti za napsání takového krásného příběhu ve kterém si určitě každý něco najde.

Jen tak dále a s další úžasnou tvorbou jak knižní tak webovou.
Měj se moc krásně a ať se ti daří.

4. e-mail: 30.11.2011
Milá Aluško,
včera jsem přečetla asi 100 stránek tvé překrásné knihy a nemohu ti
nenapsat...........Při čtení mi je tak krásně, souzním s
ní...........Všechny myšlenky o přírodě, o dobíjení se v ní a životu ve
městě jsou mi tak blízké, jako bych je sama vyslovila.
.....
Také velmi obdivuji tvůj výklat duchovních zákonů, které sypeš jen tak lehce
z rukávu a které jsem si já ve svých 48-mi letech dlouho objevovala. Máš je
napsané v krásných souvislostech s lehkostí a samozřejmostí, což není až tak
úplně snadné. Ale vaše generace jste Ti, kteří to tu musí změnit, my jsem
byli předpřípravou, aby jste se měli komu narodit
.....
Měj se krásně, Lucie

3. e-mail: 29.11.2011
Ahoj Aluško,
tak už mám tvojí knížku z půlky přečtenou, je téměř dokonalá, krásně čtivá a hlavně pravdivá. Tohle by se mělo učit ve školách.

2. e-mail: 29.11 2011
Ahoj! Musím ti knížku pochválit, čte se skoro sama a ilustrace naprosto úžasný. Vážně se ti povedla. :-)
S pozdravem
Morrisst

1. e-mail: 27.11.2011
Ahoj Alue,
tak už tvoji knihu mám :)
Cestou domů z přednášky TM jsem si ji četl. Je úžasně čtivě napsaná.Musím ji číst pomaleji, přeci jen to není obvyklý román :) Než jsem vystoupil z vlaku, četl jsem zrovna o tom, jak Lenka vykládá Martinovi o změně způsobu života. Vzpomněl jsem si na to, jak jsem u známých zkoušel něco podobného a když jsem opatrně začal, tak nejmírnější odpověď byla : "Ty máš ale starosti". Proti mě seděl mladý pár a když jsem se na ně podíval měli vystrašený pohled jako by viděli "mimoně ". Asi budu muset víc kontrolovat svoje gesta :)
Jméno Atrej je jméno hrdiny z říše Fantazie v Nekonečném příběhu, Kaliopé dcera boha Dia, to asi není náhoda.
I kdybych ti chtěl napsat vyvážené hodnocení a něco ti i trochu zkritizovat, tak to prostě nejde :) Snad jen když si přečtu "nejideálnější" , tak se "oklepu" . Když je něco ideální , tak už nic nemůže být ještě lepší :) To je ale možná jen můj názor.
Myslím, že si budeš muset zařídit dotisk knihy :)
Jirka



 


Aktuální články

Reklama