Kniha Anděl strážný: Je v prodeji na Alue.cz ZDE!
Sledujte Zápisníček, kde vycházejí aktuální zprávičky. Nejnovější příspěvek: 18.9.

Detoxikace úst červeným vínem / DOPORUČUJI

29. března 2016 v 0:45 | Alue K. Loskotová |  Návody
O tom že se dá červené víno použít jako výborná detoxikační pomůcka ústní dutiny vím už dlouho. Vlastně vůbec netuším kde jsem se to dozvěděla, nebo kdo mi to řekl, ale praktikovala jsem tuto metodu už před lety, pokaždé s neuvěřitelnými výsledky.
Když jsem se naposledy o této zajímavé metodě před známými zmínila, nechtěli mi vůbec věřit, že to funguje... Ale opravdu to funguje. Princip je vlastně stejný, jako když se v ústech převaluje olej.
Chcete si doma snadno a rychle vytáhnout jedy z těla? - Pak je tento článek určený právě pro vás.

O převalování oleje v ústech také vím už dlouho, poprvé jsem o tom četla na internetu. Ale nikdy jsem to nepraktikovala, zůstala jsem jen u teoretické znalosti. Ta představa mi moc nesedla a raději jsem tedy brala za vděk vinnou metodou, která je podle mě příjemnější. A navíc při tomto fakt hned vidíte, co z vás vylezlo... A zajisté se i zděsíte.


Princip
Popíšu to jednoduše a laicky: Červené víno obsahuje třísloviny a je svíravé. A látky v něm obsažené, vytahují z dásní a z okolí zubů toxiny, bakterie, zkrátka všechno možné, co tam nemá být. Nevím do jaké hloubky až dokážou látky z červeného vína vytahat sajrajt z dásní (až si metodu zkusíte, pochopíte proč používám slovo ,,sajrajt"), ale odhaduji že to bude celkem hloubka, soudě podle množství hmoty, která leze ven. Člověku se až nechce věřit, jak je to vůbec možné, co všechno nosí schované v dásních a vůbec o tom neví!

Jaké víno použít
Na tuto detoxikační metodu použijte červené víno. Mělo by být trpké, svíravé, hutné, intenzivní. Já například jako první víno pro detoxikaci použila chorvatský Plavac, který byl naprosto hnusný, kyselý (klasické nedobré Chorvatské víno) a připadalo mi lepší ho využít alespoň takto, než rovnou vylít. A jak byl kyselý, tak perfektně fungoval.
Pokud doma nemáte nějakou nedobrou kyselou lahev červeného, vhodný na toto je například Modrý Portugal.
Bílé ani růžové víno nepoužívejte... Pouze svíravé, trpké červené. Může být točené i lahvové sířené, je to jedno, fungují obě.

Metoda
Jednoduše vezměte doušek do úst a lehce převalujte. Nelokněte si vína zbytečně moc, protože je potřeba víno udržet v ústech několik minut. Jakmile začne působit na dásně, začnete automaticky dost slinit.
Proto zkuste poprvé menší, poloviční doušek a při dalším opakování množství upravte podle potřeby. Nemá smysl si hned na začátku zaplnit ústa vínem, je to zbytečné. Malý doušek stačí.

Lehce převalujte, nebo se snažte víno rozprostřít do celých ústech, zejména aby se dostalo až k zadním stoličkám. A čekejte...

Už po velmi krátké době byste měli začít cítit jakési cucky. Nejvíc se toho dělá právě u zadních zubů. V této fázi budete mít chuť to běžet hned vyplivnout nebo zvracet, ale ještě vydržte. Mohlo to ve vás být doteď, tak další minutu vydržíte.

Víno v ústech držte tak dlouho, dokud ještě cítíte že štípe, svírá a lehce pálí. Trvá to jen pár minut. Pak se to přeruší a nastane chvíle, kdy máte pocit, jako byste drželi v ústech jenom obarvenou vodu. Všechno poleví. V této fázi už víno ztratilo sílu, je plné toxinů a můžete jít vyplivnout.

Samozřejmě, že výsledný roztok nesmíte polknout, ale mohu vás ujistit, že až se vám kolem jazyka začnou hrnout jakési cucky, polykat bude ta poslední věc na světě, která by vás v tu chvíli napadla.

Závěr
Doporučuji první kousky plivat do průhledné sklenice, abyste to mohli vidět na vlastní oči a skutečně se přesvědčit, že jste to nedělali zbytečně a že fakt vylezlo něco otřesného.
Pravděpodobně vytaháte až od zadních stoliček velké tmavě růžové žmolky, které mají texturu jako vařené maso, tvaroh, nebo něco podobného. Růžové jsou z vína, bez něj by měly teoreticky světlou béžovou barvu, ale jinak než červeným vínem ven nepolezou... Nebudete věřit vlastním očím, co z vás za tak krátkou dobu vyšlo ven.

Po očistě vínem si pořádně několikrát propláchněte ústa - hodně žmolků totiž zůstává i v mezizubních prostorách - a poté si zuby pečlivě vyčistěte klasicky se zubní pastou.

Postup můžete za jeden den mnohokrát opakovat podle potřeby. Zdravotní ani žádná jiná rizika v tom nejsou, je to velice stará lidová metoda, absolutně bezpečná. Jen myslete na to, že červené víno zabarvuje zuby, takže to není úplně na každodenní proceduru, pokud chcete mít bílý úsměv.

Je to výborná věc, mělo by to pomáhat jako prevence před vznikem zánětů, zubních kazů, zápachem z úst a podobnými problémy. Protože než nemoc vznikne, dlouho předtím se postupně tvoří a tímto odstraňujete zárodky problémů ještě dříve, než mohou citelně vypuknout.

Přeji vám pořádnou detoxikační nadílku a zdravé zoubky :)


 


Komentáře

1 ani ani | 29. března 2016 v 6:56

Prosimtě jseš si jistá? Nežloutnou po tom zuby?

2 all-is-magic all-is-magic | E-mail | Web | 29. března 2016 v 7:27

Tak tohle by mě nikdy nenapadlo... Zajímavé :)
Jen to ale radši u nás doma zkoušet nebudu, protože tady se najdou jen drahá vína, jejichž obsah se pečlivě hlídá a k tomu, abych si ho mohla pořídit sama mi chybí půl roku :D

3 Mike Mike | E-mail | 29. března 2016 v 10:19

Super článek, mohla bys udělat víc článku na podobné téma? Např. na detoxikaci ledvin, jak postupovat při detoxikaci celého organismu apod?

4 Viktor Viktor | E-mail | 29. března 2016 v 11:23

Koupil jsem Portugala zkoušel jsem to a jediné co v tom víně plavolo byly zbytky snídaně jinak nic.. ale dělám už dva roky každý den oilpulling tak možná v těch dásních toho tolik není.

5 Alue Alue | 29. března 2016 v 11:41

[1]:  Je obecně známo, že po červeném vínu žloutnout zuby. Proto je dobré si je po kúře vyčistit.

6 Alue Alue | 29. března 2016 v 11:42

[4]:  No jestli děláš oil pulling každý den, tak se tomu vůbec nedivím...

7 iriska iriska | 29. března 2016 v 11:45

To zní skvěle, hned to zkusím. Kdoví co to vínko dělá v těle po požití, jestli by taky dokázalo nějaký sajrajt vychytat, kdyby se pilo po ránu nalačno :))

8 Viktor Viktor | E-mail | 29. března 2016 v 11:46

[6]: jsem si to myslel, ale stejně to s tím vínem budu dělat tak jednou za 2 týdny :)

9 Erik Erik | E-mail | 29. března 2016 v 15:00

Super.
Ne náhodou je tato doba nazvána JEDOVOU (tedy toxickou).
Nejjednodušší léčebné metody jsou těmi nejlepšími, protože nejpraktičtějšími.
Já osobně aplikuji i štamprli slivovice ráno a večer. Krásně roztáhne cévy a likviduje mikrohavěť.

10 Morell Morell | Web | 29. března 2016 v 18:57

K alkoholu mám stav "nezájem" ale možná to někdy vyzkouším, i když musím říct, že to žlutý svinstvo, o kterém mluvíš, mi z pusy čas od času vyleze samo, A pěkně to smrdí...

11 Alue Alue | 29. března 2016 v 19:19

[10]:  A nejsou to spíš čepy na mandlích? To co leze z dásní přes víno žádný zápach nemá.

12 Martin Martin | 29. března 2016 v 19:36

Dobrý večer Alue,
děkuji Vám tímto za návod k detoxikaci červeným vínem, je to až neuvěřitelné, co po cca 5ti minutách jsem já viděl plavat ve skleničce ...

Napadá mne právě, nemá to také, co do činění s násilnou matrix změnou hodin, času ..?

Děkuji, Martin :-)

13 Namasteen Namasteen | 30. března 2016 v 12:14

Tak tomuhle jsem tedy fakt nevěřila. Ale zkusila jsem to a našla jsem ve skleničce pěkný cucky! Oil pulling dělám teprve chvíli, tak se tomu vůbec nedivím. Nejdřív se nic nedělo, ani mi kolem jazyka nic neplavalo, ale pak jsem scvakla zuby a tak nějak měkce se k sobě přilepily, což bylo divný, protože jsem si předtím čistila zuby. A stačila fakt chvilička. Vrtalo mi to hlavou, jestli to není jen nějaká srážlivá vlastnost vína apod., s olejem problém nemám, nevím, proč mi to víno nelezlo do hlavy. Možná taky, že ten výsledek je tak viditelný a jasný, že to člověku přijde až moc jednoduchý :D Ale cítila jsem, že ty cucky jsou moje. No tak jsem si řekla, že si potrénuju komunikaci s andělem, a večer jsem se zeptala, o co šlo. Sama jsem byla zvědavá, co ze mě vypadne, protože na tenhle druh komunikace nejsem zvyklá, ale chtěla bych to umět. Zazněla mi hlavou otázka, proč tam ty cucky teda jsou? Což byl zajímavý podnět, proč tam sakra jsou?? :) Přece se víno během 2 minut v lidské puse nesrazí na kousíčky, a kdyby to byl sediment, to by muselo být bio víno, což ta moje zapomenutá flaška v ledničce rozhodně nebyla. Tak jsem to chvíli převalovala v hlavě a vzpomněla jsem si, že vlastně voda je perfektní vodič informací, a že se její molekuly skládají do harmonických či disharmonických obrazců podle míry konstruktivity hudby, např. Tak mi to došlo! Kdyby moje pusa byla úžasně čistá a zdravá, tak by to víno - tekutina - neměla důvod se zcuckávat. A že tedy cucky rozhodně harmonickým útvarem nejsou.

14 DaveP DaveP | 30. března 2016 v 12:44

Červené víno piju pravidelně, řekněme 2 litry za týden. Těch "cucek" jsem si všiml při vyplachování pusy již dávno, ale přikládal jsem to spíše tomu, že to je podobná reakce jako studené mléko nalité do horké kávy. Ale možná na tom něco je, včera jsem testoval a je to opravdu mazec, co člověk plive ven...

15 Morell Morell | Web | 30. března 2016 v 15:34

[11]: Je to možné.

16 Robert Robert | E-mail | 31. března 2016 v 16:28

Nevím Aluško, nezkoušel jsem to, ale myslím si, že ty cucky jsou jen zdrclé sliny po reakci s kyselinkou ve víně. Dalo by se to vyzkoušet tak, že si napliváme sliny do sklenice a zalijeme vínem. Schválně co to udělá. Zkusí to někdo? Jinak Tvé příspěvky moc rád čtu, děkuji za ně a přeji vše dobré :-)

17 Naty Naty | 1. dubna 2016 v 15:24

Mně tedy začaly ven lézt přesně ty cucky, co jsou ve článku popsány po ani ne týdnu oil pullingu, sice béžové a ne ve velkém množství, ale opravdu to mělo texturu jako tvaroh.

18 Alue Alue | 1. dubna 2016 v 22:15

[17]:  Zajímavý pocit, že? :D

19 Marie Marie | 4. dubna 2016 v 12:04

Dobrý den,ty cucky o kterých píšete tak ty jsou z jazyka(povlak).

20 Katrin Katrin | 6. dubna 2016 v 16:09

Už jen při čtení se mi zvedal kufr...

21 Coubee Coubee | 6. dubna 2016 v 19:05

Funguje to parádně, ukázal jsem to kolegům v práci a taky se jim to líbí :)

22 Terka Terka | Web | 21. dubna 2016 v 16:20

Tak tohle je návod přesně pro mě.. :D děkuji, je to zajímavé

23 Adéla Adéla | E-mail | 21. srpna 2016 v 23:43

Ono to bude platit na každý alkohol! :-D Neměla jsem doma víno, tak jsem si lokla medoviny. No pálilo to jak sviňa, ale hubu jsem měla plnou hlenů. Cítím s epo tom lehčí v kolenou, takže za mě úspěch. :-D

24 Adéla Adéla | E-mail | 8. prosince 2016 v 16:17

Takový nesmysl,jsem už dlouho nečetla.Je
dobrým zvykem uvádět zdroj,odkud čerpáš.  Napsat,že nevíš odkud tuto informaci máš,je zavádějící.

25 Alue Alue | 8. prosince 2016 v 22:06

[24]:  NEČERPALA JSEM ZE ZDROJE, TOTO JE MŮJ ORIGINÁLNÍ ČLÁNEK, MĚLA BY SIS HO PRVNÍ PŘEČÍST, NEŽ HO OKOMENTUJEŠ. DĚKUJI.

26 Adéla 2 Adéla 2 | E-mail | 9. prosince 2016 v 9:43

Tvůj"originální" článek jsem četla několikrát,je to snůška nesmyslů.Informace,které "vlastně vůbec netušíš,kde jsi se je dozvěděla,nebo kdo ti je řekl"si ověřuj,než je pustíš dál.Víc se k té originalitě nehodlám vyjadřovat.

27 Alue Alue | 9. prosince 2016 v 10:06

[26]: Já tento článek napsala na základě SVÝCH praktických zkušeností. Než začneš být drzá a učit orla létat, měla by sis své stanovisko prvně ověřit. Laskavě si uvědom, komu to píšeš, očividně jsi to ani nezkusila, ale určitě víš, že to je nesmysl.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama