V e-shopu Alue.cz jsou nové křišťály z Madagaskaru. - Aktuální výběr ZDE
Sledujte Zápisníček, kde vycházejí aktuální zprávičky. Nejnovější příspěvek: 16.12.

Recenze Energetických krystalů (5.díl)

16. listopadu 2018 v 0:54 | Alue K. Loskotová |  Energetické krystaly
Sbírka zákaznických recenzí týkajících se výrobku Energetický krystal, které jsou dostupné v e-shopu Alue.cz.
Více recenzí najdete například zde

1.
,,Je to již dva měsíce co jsem si zde našla extra silný energetický krystal a jsem moc spokojená. Když jsem ho poprvé držela, hned jsem cítila jeho silně úžasnou energii. V ten den jsem byla po noční, takže jsem si ho dala na krk a tak usnula. Ale po probuzení mě bolela hlava. Zřejmě to bylo tím, že jsem měla v sobě hodně destruktivní energie. Já to ale nevzdala. Nosila jsem ho na krku stále, jen chvíli před spaním jsem ho sundala.
Stalo se ale něco, z čeho jsem byla dost překvapená. Moje kamarádka když viděla na krku krystal, nelíbilo se jí to. Přitom to byla právě ona, kdo mi otevřel oči do jiného světa. Vyměnily jsme si názory , které po její stránce byly dost kruté. Vždy jsem dala na její názory, či rady, proto mě překvapilo jaká byla její reakce. Ale tentokrát jsem dala na sebe. Od té doby jsem spala s krystalem na krku. Sundávám ho jen když se sprchuji teplou vodou.
Krystal mi pomáhá ve všem. Byla jsem vždy spíše negativní člověk, měla jsem v sobě hněv, zlost a někdy nenávist. Kolik strachu ve mně bylo, se nedá ani spočítat. Toto vše si troufám říci, že postupně odbourávám, zdá se mi, až moc rychle.
Takovou sílu má můj milý krystal. Nejvíc mě ochraňuje právě před destruktivní energií a toho si moc cením.
Všimla jsem si i toho, že pomáhá i dalším lidem okolo mě, což je celkem zajímavé. Např. v práci, jsou mezi námi, kteří tu negativitu v sobě mají, ale od té doby co nosím krystal, mám pocit jakoby ti lidi měnili pohled na situace a některé pracovní podmínky. Jsou prostě víc v pohodě. Moje dcera mi krystal doporučovala již 2 roky zpětně a já stále váhala a přemýšlela jestli si ho vzít. Teď když se nad tím zamyslím, říkám si, proč jsem pořád odmítala."
Marcela 4.9.2018 zdroj




2.
,,Taky ho na noc nesundávám. Naštěstí to na mě "vedlejší" účinky nemělo. Akorát se rozpálil když jsem ho prvně držela v ruce."
Gray 4.9.2018

3.
,,Křišťál i energetický krystal na krk taky moc doporučuju... měla jsem to podobné s mamkou. Jednou jsem jí půjčila svůj klasický krystal na krk a za hodinu se jí udělalo zle, nechtěla ho nosit. A za rok si o něj sama řekla, koupila jsem si energ.krystal extra a klasik nechala mamce. Teďka ho ani nesundává :) takže posun. Třeba to chce čas."
Hanka 10.9.2018

4.
,,S energetickým krystalem i křišťály je mi fajn. Říkám si, jestli mi to i spolu s brazilskými křišťály neovlivňuje krev. Bohužel beru léky na ředění krve, vždy jsem měla krevní výsledky vyrovnané a nic jinak od té doby nedělám kromě toho, že jsem si pořídila krystal a křišťály. Mám krev daleko řidší a doktorka mi pořád snižuje dávkování při každé návštěvě. Tak nevím."
Lenka 30.8.2018 zdroj

5.
,,Tuhle mě bolel zub o půl třetí ráno jsem nemohl usnout, hubu bych si zíváním roztrhnul, tak jsem krystalem jezdil po oblasti co mě bolel zub a během cca deseti minut jsem natvrdo vytuhl... lehl jsem a usnul a spal až do rána.
Jinak ho nosím kvůli odstiňování *elektrobordelu* a destruktivnímu prostředí...."
Jirka 30.8.2018


5+1.
,,Když jsem si pořídila první energetický krystal (ten skleněný), tak jsem první dny cítila velkou konstruktivní energii z toho krystalu. Měla jsem dobrou náladu a radost. Po delším čase nošení jsem už z krystalu nějakou větší energii necítila, ale to se mi stává u většiny energetických pomůcek, že když se díky nim "vyladím", tak už necítím "rozdíl" mezi mým běžným stavem a energií pomůcky. Tenkrát jsem si však ještě nebyla jistá, jestli ten prvotní nárůst energie nebylo "placebo", které pak vyprchalo.
Jelikož jsem tajně snila o energetickém krystalu v křišťálu a ne ve skle (ideálně extra silném a ideálně bez kovového očka pouze s vyvrtanou dírkou), tak když se pak přesně tato varianta u Tebe v eshopu objevila, tak jsem si ho pořídila také. Tento krystal byl extra silný, ale když mi balíček přišel, tak jsem z něj necítila nějakou silnější energii (téměř žádná změna). Tak jsem ho prostě nosila že počkám, co to udělá (jestli bude mít nějaký efekt).
Efekt mě hodně překvapil!
Kouřila jsem cca 15 let a zrovna jsem neplánovala přestat, zvykla jsem si a už mi nevadilo, že kouřím. A po krátké době nošení tohoto extra silného krystalu jsem z ničeho nic, bylo to jen tak samo od sebe bez mé snahy, přestala kouřit. Prostě jsem na to neměla chuť a když už jsem si zapálila, tak mi to nechutnalo. Neuvěřitelné! Neměla jsem ani myšlenky (ani chuť) si zapálit. (i když já jsem začala kouřit proto, že se na mě před těmi lety něco možná nalepilo, takže kdo-ví, jestli by to takto fungovalo u každého)
Když jsem jednou měla až moc energie díky nošení tohoto krystalu, tak jsem ho na pár dní sundala. Zapomněla jsem na něj a tedy jsem ho zapomněla zase začít nosit. Asi po 2 nebo 3 dnech se u mě objevila myšlenka (poté, co jsem už několik měsíců nekouřila a za těch několik měsíců jsem na to ani nepomyslela) že by bylo dobré na odreagování se, jít si ven zapálit. Pak se objevila chuť na tabák. Tak jsem si vzpomněla, že jsem zapomněla na energetický krystal a poté, co jsem ho měla 1-3 hodiny u sebe, ta touha zapálit si, zmizela. Od té doby jsem ho na delší dobu nesundávala.
Divné je, že pokud by u mě to kouření bylo způsobené něčím, co se na mě "nalepilo", tak to někde poblíž v tom případě muselo "číhat" několik měsíců (když jsem měla chuť si zapálit hned jak jsem ochranu sundala) a nebo prostě nezvládám stres/nižší vibrace a abych se uklidnila, tak jsem k tomu používala tabákové výrobky (kouřila jsem nejdříve cigarety a pak jsem přešla na doutníčky, protože cigarety byly moc slabé a přestaly mi chutnat - teď už mi nechutná ani jedno).
Díky tomuto jsem si ověřila, že když po delším čase necítím tu energii z energetické pomůcky, tak to neznamená, že vyprchala či to bylo placebo, ale že mám energii vyšší, tak necítím rozdíl a energetická pomůcka může udělat nějakou změnu v mém životě i tak (i když necítím ten rozdíl energií).
PS. skleněné energetické krystaly jsem vyzkoušela na něco jako reptiliána a výsledek byl takový, že skleněný krystal skončil rozbitý, takže proti reptiliánům jsou ty skleněné krystaly moc slabé (z mé zkušenosti). Ten extra silný jsem takto už nevyzkoušela, protože jsem o něj nechtěla přijít."
Kalia 31.8.2018


7.
,,Musím napsat recenzi na krystal. :)
Energetický krystal mám necelý rok. V té době kdy jsem si ho přinesla z pošty jsem trpěla vleklým zánětem nosohltanu. Zánět jsem nechtěla léčit antibiotiky a tak jsem používala výplachy solí a mms (mms nefunguje na záněty horních cest dýchacích, jelikož mají bakterie hlenovou výstelku, do které se mms nepropustí), nemoc se sice se nezhoršovala, ale ani nezlepšovala. Poté co jsem si nasadila krystal, jsem v první minutě nic necítila, ale po 10 minutách jsem se cítila zcela nabitá energií a druhý den se zánět zlepšil na 50%, třetí den na 70% a čtvrdý den po zánětu ani památky a už se mi to nevrátilo. Opravdu krystal funguje, žádná nemoc se od té doby na mě neodvážila. Kromě toho pracuji ve školství a tak krystal nosím opravdu 24 hodin denně. Je to velký pomocník, který mi změnil život k lepšímu."
Petra 1.9.2018

8.
,,Ahoj Aluško,
nechci Ti spamovat poštu, ale tohle Ti prostě napsat musím!
Včera jsem si od Tebe konečně objednala energetický krystal. Původně jsem si ho chtěla "darovat" k listopadovým narozeninám, ale řekla jsem si, že když už po něm tak dlouho pokukuju, nemá smysl čekat a udělám si radost dřív. A dnes si tak sedím ve vlaku a najednou mě zalil nádherný pocit radosti, lehkosti a v oblasti srdeční čakry mě začalo krásně hřát. Tak jsem se v duchu podivila copak se to děje? Protože takové pocity mívám, když mám u sebe andílky, ale většinou musím být uvnitřněná, sama a v klidu, ne ve vagonu plném lidí co na sebe mluví. A přišla mi myšlenka na krystal, že už ke mně jede.
Nedalo mi to a podívala jsem se na mail. Co myslíš? Samozřejmě jsem tam od Tebe měla informaci, žes mi krystal dnes odeslala :D Nevím, jak je to možné, ale prostě dokáže vysílat takhle na dálku. Od Tebe přes celou republiku k budoucímu vlastníkovi. Moc se těším až ho budu mít u sebe, to se asi začnou dít zajímavé věci :))
Měj se krásně"
Katka 31.8.2018

9.
,,Krystal nosím od února. Stalo se plno krásných změn.. v tu chvíli mi to přišlo jako sakra těžká zkouška, ale teď zpětně za to děkuji. Hodně jsem se změnila. Musím si s ním hlídat myšlenky. V podstatě mají okamžitou reakci. Řeknu si, že bych chtěla ještě najít v obchodě vložky, otočím se a tam regál s vložkami :) Vykonala jsem s ním strašně moc dobrého. Posílá mi lidi, kterým můžu poradit info nebo je podpořit psychicky. Všem ho vřele doporučuji. Mám i brazilský krystal a ten mi strašně moc ulevil při dvou hodně ošklivých bolestech... jedna na srdci a druhá fyzická. Mám ho na nočním stolku. Děkuji, děkuji děkuji Alu za vše nevyslovené."
Bublifuka - diskuzní příspěvek 26.10.2018

 


Komentáře

1 Vladka Vladka | E-mail | 16. listopadu 2018 v 15:24 | Reagovat

Jsem taky z krystalu nafsena.Dobiji me energii.vnimam lepe lidske telo..jsem maserka...dusevne jsem ns tom lepe..duchovne jeste vic..a 14dni jsem trnula..zapomnela jsem ho na nocnim stolku v hotelu v Portu..v Portugalsku...Uz jsem si rikala,jak ta dovca paradne probehla..zadny prusvih..a az doma jsem na ztratu prisla.vcera mi dosel..v hotelu ho nasli a poslali.Vitala jsem se s nim ,jak s nejlepsim pritelem😀

2 Anička Anička | 16. listopadu 2018 v 18:37 | Reagovat

U recenze 5+1 je zmíněný skleněný krystal - jaký je rozdíl ve funkčnosti? Chápu dobře, že má menší sílu? Jak moc? Na ten křišťálový jaksi nemám finance :-)

3 Alue Alue | 16. listopadu 2018 v 19:14 | Reagovat

[2]:  Dělají se skleněné středně silné a pak se dělají extra silné. Ty extra silné mají vyšší nároky na materiál a plošky, takže se nedají dělat do všeho a jako nejlepší materiál vychází přírodní křišťál.
Středně silné se jinak dají kromě skla dělat i do jiných druhů křemene, i do citrínu.
Rozdíly jsou tedy vizuální stránka a co se týče funkčnosti, jsou extra silné cca dvojnásobně účinné, tedy základní popis sedí, ale efekt je silnější a rychlejší.

4 Elfí Elfí | 17. listopadu 2018 v 13:34 | Reagovat

Dívala jsem se, že máš na e-shopu i citrínové nebo růženínové energetické krystaly. Je to čistě jen estetický rozdíl oproti skleněným (Gaia, Soulmate...), nebo ten kámen přidá i nějaké svoje účinky? Tedy pokud malý obroušený citrín nějaké účinky ještě má...

5 Alue Alue | 17. listopadu 2018 v 14:03 | Reagovat

[4]:  Je to čistě estetická záležitost.

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama